Υλικά:
(σε οποιαδήποτε γεύση) ή 1,5 πακέτο
μπισκότα (πάλι ό,τι έχετε)
200 γρ βιτάμ λιωμένο
1 ζαχαρούχο
1 μόρφατ
1 γιαουρτάκι στραγγιστό
μαρμελάδα της αρεσκείας σας.
Τρίβουμε στο μίξερ τα μπισκότα ή τα κουλουράκια. Τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ μπωλ και ανακατεύουμε με το λιωμένο βιτάμ, να βραχούν καλά τα μπισκότα. Φτιάχνουμε ένα μαλακό μείγμα, το στρώνουμε σε ένα πυρέξ, πατάμε καλά με τα χέρια μας, προσέχοντας να έχει παντού το ίδιο πάχος και βάζουμε στο ψυγείο.
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το μόρφατ και χτυπάμε να αφρατέψει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο (εγώ άφησα περίπου 2 δάχτυλα και δεν το έβαλα όλο), ανακατεύουμε καλά και τέλος ρίχνουμε το γιαουρτάκι. Μόλις ρίξουμε το γιαούρτι κάνουμε ένα πολύ απαλό ανακάτεμα και ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα. Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 3 ώρες. Όταν πρόκειται να το σερβίρουμε, βάζουμε πάνω από το κάθε κομμάτι μια κουταλίτσα μαρμελάδα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου