Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ


Υλικά:
3 μεγάλες πατάτες βρασμένες και
κομμένες σε κυβάκια
1 καρότο βρασμένο κομμένο σε φετάκια
4 πιπεριές φλωρίνης (ωμές ή αυτές στο βαζάκι)
κομμένες σε κομμάτια
1 ντομάτα σε κυβάκια
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα τόνου
αλάτι-πιπέρι
80 γρ ελαιόλαδο, 3 κουτ. σούπας μουστάρδα και κέτσαπ
άνηθο

Εκτέλεση:
Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπωλ τις πατάτες και τα υπόλοιπα λαχανικά, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ελαφρά. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τον τόνο, αφού έχουμε στραγγίξει τα υγρά του. Ανακατεύουμε το λάδι, τη μουστάρδα,το κέτσαπ και τον άνηθο ψιλοκομμένο και περιχύνουμε την πατατοσαλάτα. Ανακατεύουμε απαλά να πάει παντού και βάζουμε στο ψυγείο για καμιά ώρα. Όταν πρόκειται να τη σερβίρουμε την αφήνουμε για λίγο σε θερμοκρασία δωματίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου