Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΚΑΚΑΟ

Υλικά:
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
250 γρ γάλα εβαπορέ
200 γρ ζάχαρη
4 φύλλα ζελατίνης
5 κουταλιές κακάο
1 βανίλια






Εκτέλεση:
Βάζουμε τα φύλλα της ζελατίνης σε κρύο νερό για να μαλακώσουν. Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το κακάο και τα φύλλα ζελατίνης (αφού τα έχουμε στίψει απαλά να φύγει το πολύ νερό). Ζεσταίνουμε καλά αυτά τα υλικά για να λιώσει η ζάχαρη και το κακάο και να αναμειχθούν όλα πολύ καλά. Στο μίξερ βάζουμε το γιαούρτι, χτυπάμε να αφρατέψει και σιγά σιγά ρίχνουμε το μείγμα του κακάο, αφού έχει κρυώσει. Ανακατεύουμε καλά στο μίξερ και το μείγμα αυτό το βάζουμε σε ένα αλουμινένιο ταψάκι και για 4 ώρες στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου