Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

Κοτόπουλο φιλέτο με μουστάρδα και κρούστα φουντουκιού

Υλικα:
4 στήθη κοτόπουλο σε λεπτά φιλέτα
1 φλυτζάνι μουστάρδα
200 γρ φουντούκια
150 γρ φρυγανιά τριμμένη
αλάτι - πιπέρι
μαιδανό ψιλοκομμένο






Εκτέλεση:
Αλείφουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου με μουστάρδα. Βάζουμε στο μπλέντερ τα φουντούκια, το αλατοπίπερο και το μαιντανό και τα ψιλοκόβουμε. Στο τέλος προσθέτουμε στο μπλέντερ και την τριμμμένη φρυγανιά και κανουμε άλλο ένα ανακάτεμα. Απλώνουμε το μείγμα αυτό σε ένα δίσκο και αλειφουμε το κοτόπουλο με το μείγμα αυτό για να κολλήσει καλά πάνω στη μουστάρδα.Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι και αφού κάψει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τηγανίζουμε για να γίνει η κρούστα τραγανή. Σερβίρουμε με σως γιαουρτιού (γιαούρτι στραγγιστό, ελαιόλαδο, αλάτι, ψιλοκομμένο άνηθο) και πατάτες τηγανιτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου